vrijdag 26 april 2013

Workshop in Nieuwe Pekela

Voor de eerstvolgende workshop in Dorpshuis De Kiepe in Nieuwe Pekela op dinsdag 7 mei a.s. kun je je nog opgeven tot 30 april. Kijk bij het tabje "agenda" voor meer informatie.


zaterdag 20 april 2013

Eerste Stampin' Up! Regional

De allereerste Stampin' Up! Regionals bijeenkomst voor demonstratrices werd gehouden in Almere. Natuurlijk moest ik daar bij zijn! Heerlijk om mijn stempelvriendinnen weer te zien en veel nieuwe te ontmoeten. Superleuk was ook dat mijn upline Michelle Last (op de foto vooraan in het midden) uit Engeland was overgekomen! Dit is slechts een deel van de Nederlandse downline van Michelles groep Pinkies! We hebben interessante presentaties gehad, voorbeeldkaarten gezien, heerlijk gelunched, lekker gelachen en bijgekletst. En natuurlijk ook nog ontzettend leuke cadeautjes geruild!



donderdag 18 april 2013

Schets

Ik had een bemoedigende kaart nodig en heb gebruik gemaakt van de schets op het SU-perchallengeblog.


maandag 15 april 2013

Leuke aanbieding van Stampin' Up!

Stampin' Up! heeft weer een superleuke aanbieding!

Als je een party bij mij boekt binnen de periode van 15 april tot 30 mei 2013 verdien je bij een party-totaalbedrag van € 350 of meer € 35 aan GRATIS producten EXTRA (bovenop de € 55 euro die je standaard al zou krijgen). Totaal ontvang je in dat geval dus € 90 aan GRATIS producten! Dus maak snel een afspraak en nodig een stel vriendinnen uit voor een gezellige avond of middag.

donderdag 4 april 2013

Eet Smakelijk!

De nieuwe uitdaging op het SU-perchallengeblog heeft als thema Eet Smakelijk. Het idee heb ik opgedaan op Pinterest. Wat een verslavende site is dat zeg!