demo worden

Wil je ook demonstratrice worden? De kracht van Stampin' Up! is dat de producten prachtig op elkaar afgestemd zijn. Er is ruime keus in het groot assortiment aan stempels, cardstock, designer papier, inkten, lintjes, stoffen, embellishments en meer.

Ben jij ook groot fan en lijkt het je leuk om demonstratrice te worden? Dat kan! Als demonstratrice bepaal je zelf hoeveel tijd je in je werk stopt. Wil je demonstratrice worden om je hobby betaalbaar te houden en wil je profiteren van leuke kortingen/acties of vind je het leuk om je ervaringen met anderen te delen en veel parties/workshops te geven?

Als demonstratrice van Stampin' Up! verzorg je parties/demonstraties bij mensen thuis of via workshops. Je bedenkt projecten en zorgt voor de benodigde materialen. Je geeft uitleg bij het te maken project en zorgt voor het bestellen van producten indien gewenst.

Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven als onafhankelijk demonstratrice van Stampin' Up! Of heb je nog vragen? Bel op 0597-646223 of mail me op chalbesma@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en het achterlaten van een berichtje! *** Thanks for visiting my blog and leaving me a comment!