dinsdag 5 januari 2016

SUper aanbieding!

Say What??? Vanaf vandaag geldt er een fantastische aanbieding die je niet kunt weerstaan!
Mocht je Stampin' Up! verlanglijst hoger zijn dan € 129, overweeg dan om in te stappen als demonstratrice in mijn gezellige SUper Stampers team. Tijdens Sale-A-Bration mag je bij besteding van € 129 voor maar liefst € 220 aan prachtige artikelen uitkiezen! 
Geen grap, geen addertjes onder het gras, geen verplichtingen. Beloofd!
 
Voor meer informatie kun je me bellen op 0597-646223 of mail naar chalbesma@gmail.com
Wil je je meteen inschrijven? Klik dan HIER
 

 
Natuurlijk hoef je geen demonstratrice te worden om van allerlei voordelen te profiteren. Je kunt gaan shoppen in de nieuwste Stampin' Up! Voorjaarscatalogus en daarbij GRATIS Sale-A-Bration artikelen verdienen! Vanaf vandaag krijg je bij elke bestede € 60 uit het hele assortiment een artikel naar keuze uit de Sale-A-Bration brochure helemaal GRATIS! Hoe meer je bestelt, hoe meer gratis artikelen je verdient. 
 
Bovendien krijg je bij een bestelling van € 275 ook nog eens € 27 EXTRA om uit te kiezen uit het volledige assortiment. Je kunt dit bedrag zelf besteden, maar natuurlijk ook een Party houden met vriendinnen en daardoor als gastvrouw in aanmerking komen voor alle leuke extra's.
Blader door de onderstaande catalogi door erop te klikken om te kijken wat voor moois er allemaal in het assortiment zit.

Voorjaarscatalogus

Sale-A-Bration brochure
Jaarcatalogus 2015/2016
http://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2015-2016%20Annual/20150601_AnnualCatalog_en-GB.pdf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en het achterlaten van een berichtje! *** Thanks for visiting my blog and leaving me a comment!