zaterdag 10 mei 2008

Stiksels *** Stitches


De tweede uitdaging op mijn eigen challengeblog So Salsa is STIKSELS. Linksboven is papier van Doodlebug, rechtsboven van Making Memories. De tekststempel is van Hero Arts. Onderste deel is gestempeld met een Hero Arts cirkelstempel. Border met een hoekponsje gedaan. De sequins zijn ook van Hero Arts. De randjes zijn gestempeld met kruissteek en stiksteekjes van Technique Tuesday. Het meisje is een stempel van Stampers Anonymous en daar heb ik met de hand een randje omheen gestikt en daarna met 3D-tape verhoogd opgebracht.
Deze label kan ook meedoen voor de challenges op ArtyGirlz (3D) en Thank God It's Friday (roze).

The second challenge on my own challengeblog So Salsa is STITCHES. Upperleft is Doodlebug paper, upright from Making Memories. Textstamp is from Hero Arts. Lower part is stamped with a Hero Arts circlestamp. Border is done with a cornerpunch. The sequins are from Hero Arts too. The cross- and linestitches are from Technique Tuesday. The girl is a stamp from Stampers Anonymous and around her is where I did some handstitching and used 3D-tape to get some depth.
This label also meets the challenges from Arty Girlz (3D) and Thank God It's Friday (pink).

7 opmerkingen:

 1. Beautiful tag and love all the stitching.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Christa this is wonderful Tag. Gorgeous.

  Thanks for playing TGiF.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pretty tag lovely pastle colours

  Thanks for joining in with the Arty Girlz challenge.

  crissi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk thema! Jammer dat ik het niet eerder heb ontdekt. Maar ja, de tijd ontbreekt me ook een beetje.
  Gave tag!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog en het achterlaten van een berichtje! *** Thanks for visiting my blog and leaving me a comment!